fbpx

Krémhoroszkóp SZŰZ VIII. 24. – IX. 22.

Szeretnéd tudni, hogy mely növényi hatóanyagok illenek hozzád a horoszkópod alapján, kedves SZŰZ?

Krémhoroszkóp Szűz
Krémhoroszkóp sorozatunkban, most a Szűz jegy szülötteit elemezzük ki

Mottód: Rend a lelke mindennek!

A Szűz jegy már az ősz jegye. Földi jegy, és mint általában minden föld jegynek, a Szűznek is nagy szüksége van a biztonságra, a rendre és a kiszámíthatóságra.
A Szűz nem tartozik a meggondolatlan, hebehurgya emberek közé. Semmi nem kerüli el a figyelmét, aprólékos, körültekintő, már-már túlzásba is viszi néha az aggodalmaskodást és a precizitást.
Nem fontos számára, hogy a középpontban legyen, nem igazán divatkövető, inkább a hagyományok és a retró a kedvence.

A Szűz jegy szülötte jó kritikai érzékkel rendelkezik

Mivel jó az elemzőkészsége, mindent megfigyel, jól tájékozódik, aprólékos, ezért jellemző rá, hogy gyakran szinte zsigerből mond ellent bárminek. A szüzek az örök kételkedők.
Mivel jó elemzők, gyakran igazuk is van, és fején találják a szöget, így aztán néha az az érzésünk mellettük, hogy minden tudó nagyokosokkal van dolgunk.

A Szűz nagyon sokszor a saját maga agyára is megy, mert ahogyan a másikkal szemben, úgy magával kapcsolatban is nagyon kritikus. Nagyon magasra teszi a mércét, és annak elérését nem csak másoktól, de magától is megköveteli. Ugyanakkor a gondoskodói ösztön szintén bele van kódolva a Szűz jegyűek személyiségébe. Szívesen segítenek másokon, gyakorlatias, praktikus ötleteikkel gyakran tesznek jó szolgálatot nehéz helyzetekben.

A Szüzek alapvetően megoldásokban gondolkodnak, remek szervezők.

A Szűz híres a mértéktartásáról

Nehezen kezdenek dicséretek osztogatásába, de ha mégis elismerésüket fejezik ki, akkor biztosak lehetünk benne, hogy az az elismerés őszinte.
Nincsenek mértéktelen elvárásaik, nem ringatják magukat illúziókba, és igyekeznek az érzelmeiket kordában tartani, mert az érzelmek területén nem könnyen igazodnak el. Inkább a racionalitást helyezik előtérbe, mintsem kimutassák az érzelmeiket.
Sajnos ezen tulajdonságok miatt a Szűz jegyű emberek nem túl szórakoztatóak, a tökéletességre való folyamatos törekvésük sótlanná teszi őket. Ha humorizálnak, humoruk inkább szarkasztikus, fanyar, csípős.

A Szűz igazából egy nagyon érzékeny jegy

Éppen ezért igyekszik az érzelmeit kordában tartani, nehogy lebukjon. Arra meg különösen érzékeny, ha bármilyen kritika éri. Valójában retteg attól, hogy kiderüljön, nem elég jó valamiben. Nagyon fontos számukra, hogy kedvesen bátorítsák őket, állandó visszajelzéseket kapjanak, mert alapvetően mindig a hibáik javításán fáradoznak. A kishitűségük húzódik meg a rend- és munkamániájuk mögött, ami olykor a kényszerességig is elfajulhat. Hiszen, ha valaki belül szorong, ha nincs rend a lelkében, akkor azt a hiányt a külső rend megteremtésével igyekszik ellensúlyozni.

A Szüzek hajlamosak a rendmániára, kompenzálva a lelkükben uralkodó zűrt, a szorongást.

A Szűz életmódja

A legnagyobb gondja a szorongás, az aggódás. A munkába menekülés miatt gyakran rendszertelen az életmódja, illetve nehezen találja meg a munka és a pihenés közötti helyes egyensúlyt. Segíteni kell nekik abban, hogy képessé váljanak a lazításra. Arra is meg kell tanítani őket, hogy pénzügyi kérdésekben se fogják mindig olyan szorosan a gyeplőt, és engedjenek meg maguknak néhány igazán feltöltő, kikapcsoló pillanatot.
Egyéniségéből adódóan azonban ő az egyik legsegítőkészebb jegy, amikor a másik ember bajban van, és ápolásra szorul. Hatalmas gondoskodással tekint környezetére, és ötletes megoldásokat tud kitalálni bármilyen panaszra.

A Szűz az egyik legsegítőkészebb jegy, önzetlenül segít környezetén, ha valaki segítségre, ápolásra szorul.

Milyen gyógynövények segítenek neked a Krémhoroszkóp alapján?

A Szűz uralkodó bolygója a Merkúr, az uralma alá tartozó gyógynövények elsősorban az idegrendszerre hatnak. Mivel a Szűz a bélrendszert képviseli az orvosi asztrológiában, ezért olyan gyógynövények is hatásosak számára, amelyek a bélrendszerre vannak kedvező hatással.

Gyógynövényeid: Citromfű, kontyvirág, macskagyökér, levendula, borsfű, tárkony, kakukkfű, vérehulló fecskefű

UW Premium készítményed: Csodabalzsam, amely kifejezi a benned rejlő tökéletességet, harmóniában áll precíz és önzetlen személyiségeddel. További UW Premium készítményed a Relaxáló Masszázsolaj, gazdag citromfű kivonata révén segít feloldani a felgyülemlett stresszt és szorongást.

Mire használd az UW Premium Csodabalzsamot?

Az UW Prémium Csodabalzsam 12 féle gyógynövény illóolaját magas, kiemelkedő koncentrációban tartalmazza. A készítmény ajánlott különféle mozgásszervi panaszok, izomfájdalmak és csontsérülések ápolására, továbbá horzsolások és rovarcsípések esetén a bőr hűsítésére és nyugtatására.

Mire használd az UW Premium Relaxáló Masszázsolajat?

A citromfű olajban gazdag UW Premium Relaxáló Masszázsolaj hatóanyagainak köszönhetően segít ellazítani a fáradt, túlterhelt izmokat. Arometerápiás élményt nyújt, a citromfű nyugtató illata kedvező hatással van a testre és lélekre egyaránt.

A Krémhoroszkóp szerint ezeket a készítményeket is örömmel használhatja egy SZŰZ.

Ossza meg a véleményét

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Shopping Cart
Az oldal tetejére

Kellemes Ünnepeket!

Figyelem!

A 2019. december 17. és 2020. január 05. között leadott megrendeléseket csak a január 06-ával kezdődő héten tudjuk teljesíteni!