fbpx

Krémhoroszkóp – Skorpió X.23-XI.22.

Október végén elérkeztünk a Skorpió birodalmába, és a mai nappal búcsút is mondhatunk neki. Búcsúzóul nézzük meg, melyik is az a gyógynövény, mely illik a Zodiákus egyik legerőteljesebb személyiségű csillagjegyének a jelleméhez, személyiségéhez!

A Skorpió csillagjegy, mint egy szép lány. A Skorpió jele, éjszakai kék égen, horoszkóp, asztrológia
A Zodiákus egyik legkülönlegesebb, legellentmondásosabb jegye: a Skorpió

A Skorpió az egyik legellentmondásosabb és legszélsőségesebb csillagjegyek egyike. Rendkívül értékes tulajdonságokkal rendelkezik, nagyon okos, kreatív, a művészi adottságok mellett nagyon jó vezetői hajlammal is bírhat. Ezért aztán az úgynevezett megosztó egyéniségekhez tartozik, akiket vagy szeretnek, vagy utálnak, de semlegesek nagyon nehezen lehetünk velük szemben.

Krémhoroszkóp – A Skorpió a mélységek és a magasságok embere

Egy Skorpió vagy a végletekig szenvedélyes és tüzes, vagy az egyik leghidegebb, legtávolságtartóbb, legracionálisabb lény a világon. Ez a hűvösség gyakran csak a külvilágnak szól, mert a lelkükben óriási indulatok és szenvedélyes érzések kavarognak.

Aszteroidák az éjszakai égen, kozmikus tájkép, örvénylő fényes spirállal.
A titokzatos kisbolygó, a Plútó uralma alatt áll.

A planéta, mely a Skorpióhoz van rendelve, a Plútó, akiről tudjuk, hogy a túlvilág ura, a halál és az újjászületés ősi istene. A Skorpió éppen ezért a mélységek képviselője. Semmit nem tud és nem is akar fél szívvel csinálni. Semmit nem vesz félvállról. Nála minden vérre megy. Minden helyzetet igyekszik megérteni, elemezni, és átalakítani, transzformálni, kihozni belőle a lehető legjobbat. Érdekli minden, ami az élettel, és a halállal kapcsolatos, az okkultizmus, a miszticizmus sem áll tőle távol.

Egy harcra készülő férfi, aki az ujjait pólyázza éppen, hogy emgvédje a sérülésektől.
Egy Skorpió számára az egész élet egy nagy csatatér, ahol mindig készen kell állj, hogy megvédd magad, vagy, hogy támadj!

Krémhoroszkóp – A Skorpió, a rendszerező és igazságos

Nagyon fontos számukra az igazság, és amiben hisznek, azért a végsőkig képesek harcolni. Igen szilárd elveik vannak dolgokról, helyzetekről, emberekről, melyeket szinte lehetetlen megváltoztatni. Könnyen átlátnak a másik emberen, ezért nem érdemes velük alakoskodni, vagy hazudni nekik.
Alapvetően bizalmatlanok, de ha valakit a bizalmukba fogadnak, akkor ahhoz nagyon hűségesek.
Ha valamiben hisznek, azért nagyon kitartóan és céltudatosan, tervszerűen tudnak küzdeni, és szinte lehetetlen őket eltántorítani a céljaiktól.
Nagyszerűen képesek beosztani az idejüket. Egy Skorpió életében mindennek megvan a helye és az ideje. A rendszeretet, a pontosság és a fegyelmezettség a lételeme.

Krémhoroszkóp – A Skorpió, az intuitív mágus

Egy házaspár meggyújt egy szivet, mely lángol előttük.
Egy Skorpió partner a szerelemben sem éri be kevesebbel a MINDEN-nél.

A Skorpió nagyon ritkán veszíti el a fejét. Még a leglehetetlenebb helyzetben is megőrzik higgadtságukat. Legalábbis kifelé ezt mutatják még akkor is, ha belül forr bennünk az egész világ.

Mivel a szélsőségek embere, ezért a szerelemben is szélsőséges. Nagyon tud szeretni, és ha nem megfelelően érett személyiség, akkor ez bizony gyötrő féltékenységben, állandó ellenőrizgetésben nyilvánulhat meg.
Hajlamos az irigységre és rendkívül birtokló tud lenni.
Nagyon fontos számára a bizalom és a hűség, és mivel ő betartja a szabályokat, a párjától is ezt várja el, illetve gyakran ezt számon is kéri. Rendkívül intuitív, szinte a veséjébe lát a másiknak.
Megérzései szinte mágusi adottságokra vallanak.

Krémhoroszkóp – A Skorpió kihívásai

Fekete háttér előtt egy haragos, fullánkos nő, Skorpió jellegzetességekkel az arcán.
Meg kell tanulnia kordában tartani az érzéki vágyait, hogy azok ne uralják el az életét.

A Skorpió egyik kihívása az érzéki testiségből eredő kötöttségektől való megszabadulás, mely óriási energiákat szabadíthat fel benne, és amelyeket aztán magasabb rendű célok szolgálatába kell állítania. Ha ezt képes megtenni, akkor élete lehet a nagy átalakító, bölcs tanító, a nagy tetteket végrehajtó ember élete. Ellenkező esetben azonban, az élet mélységes bugyraiban róhatja nem éppen vidám köreit.

A Skorpió nem fél semmitől, szinte mindenre harcként tekint az életben, és ő aztán soha nem futamodik meg a harcban. A Skorpió éles eszű, szellemes, de humora kissé fanyar, csípős, fullánkos tud lenni. Nem érdemes vele összeakaszkodni, mert nagyon bosszúálló és kegyetlen a megtorlások tekintetében.

Krémhoroszkóp – A Skorpió gyógynövényei

A gyógynövények közül a csalán, a zeller, a macskagyökér, a fokhagyma, a cékla, a feketenadálytő, a gyermekláncfű, az aloe és a bazsalikom tartoznak hozzá. Az erős és csípős fűszereket, és az éles, átható illatokat kedveli.A görög mitológia szerint van még egy gyógynövény, melynek köze van a Skorpiónak a Plútó révén. Egy gyönyörű nimfa, akinek Minthe volt a neve, szépségével elbűvölte Plútót, azonban annak féltékeny felesége a nimfát növénnyé változtatta. Plútó, aki nem tudta életre kelteni őt, a növényt elnevezte szerelméről, csodálatos illattal és gyógyerővel ajándékozta meg. Ez a gyógynövény pedig nem más, mint a menta.

A fentiek alapján a te UW Premium készítményeid, kedves Skorpió:

Ossza meg a véleményét

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Az oldal tetejére

Kellemes Ünnepeket!

Figyelem!

A 2019. december 17. és 2020. január 05. között leadott megrendeléseket csak a január 06-ával kezdődő héten tudjuk teljesíteni!