fbpx

Krémhoroszkóp RÁK – VI.21-VII.22

A Rák csillagjegyének grafikája
Te tudod, melyik UW Premium krém illik hozzád a horoszkópod alapján, kedves RÁK?

Régen, az ókorban nem volt olyan nehéz vigyázni az egészségünkre, mert az emberek már megszületésükkor tudhatták, melyek azok a testrészei, szervei, melyek energetikailag gyengébbek, és ezért ennek a területnek a problémáira jobban odafigyeltek, gondosabbak voltak az adott terület terhelésével.
Vagyis születéskor készült egy betegségtérkép az adott ember csillagjegye alapján, és az egyes szerveket, egyes bolygókhoz rendelték hozzá. Így könnyebben óvhatták egészségüket.

A RÁK az érzelmek embere

Az érzelmek embere vagy, jó hangulatodban gyengéd és engedékeny, viszont könnyedén bosszússá válhatsz. Kissé ellentmondásos személyiségedet tükrözi, hogy szereted a rivaldafényt, ugyanakkor mégis óvod a magánéleted. Együttérző és gondoskodó vagy a környezeteddel szemben, azonban könnyen megbántódsz, mégis szeretsz ellenkezni. Alapvetően céltudatos személyiséggel rendelkezel, aki szomjazik a dicséretre és az elismerésre.
A harmonikus Rák-szülött másokkal nagyon együttérzõ. Mély lelki és érzelmi életet él. Gazdag képzelő erővel rendelkezik. Talán túlságosan is romantikus hajlamú. Szereti a zenét, és a művészetek szinte valamennyi formáját. Otthonszerető, családszeretõ, házias, békés. Kedves, barátságos, derűs. Szívesen gondoskodik másokról. Érdeklődéssel fordul az érzékfeletti jelenségek megismerése felé.
Azonban, ha egy Rák érzelmileg kiegynsúlyozatlan, akkor az ég óvjon meg minket tőle. Akkor állandó hangulatváltozásai irányítják, ráadásul szinte követhetetlen, érthetetlen módon, mert reakciói nincsenek összhangban az eseményekkel. Határozatlan, labilis, kiszámíthatlan fúriává válik.

Uralkodó bolygója a HOLD

Alapvetően lelkis vagy, az érzelmeid könnyen elsodornak, ilyenkor alvásporblémáid lehetnek, illetve az idegeskedés gyomorpanaszokhoz vezet.
A tied a legnőiesebb jegy, uralkodó bolygód a Hold. A Hold felel a testünkben valamennyi testnedv áramlásáért, az emlőkért, a gyomor és a nyálkahártya tartozik hozzá.
Mivel a Hold uralma alatt áll, ezért kövei a kristályok, a hegyikristály, a holdkõ, az igazgyöngy, és az ezüst, s minden, ami fénylik.

A Hold és a Nő illusztráció
Érzelmeid kordában tartása nem kis feladat számodra.

Egészségügyi problémákat okozhat neked a tüdő megbetegedése, urológiai problémák, vagy a vizesedés. Emésztésed lassú, ezért sok mozgásra van szükséged.

Milyen gyógynövények segítenek neked?

Gyógynövényeid: árvacsalán, zsálya, körömvirág, csalán, cickafark

Fotó a körömirágról
A sokoldalú körömvirág ápol, óv és táplál, akár a RÁK csillagjegyű ember

UW Premium krémed:
Körömvirág krém – mely harmóniában van gyengédségeddel és gondoskodási késztetéseiddel.

Mire használd? Sérült igénybevett, irritált bőr ápolására ajánlott készítmény. A krém fő hatóanyaga a körömvirág kivonat, magas koncentrációban, mely nyugtatja az irritált bőrt, enyhíti a gyulladás tüneteit. Ennek következtében segíthet enyhíteni az ekcéma és a napégés kellemetlen tüneteit is.

Ezek a termékek is érdekelhetnek téged!

Ossza meg a véleményét

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Shopping Cart
Az oldal tetejére

Kellemes Ünnepeket!

Figyelem!

A 2019. december 17. és 2020. január 05. között leadott megrendeléseket csak a január 06-ával kezdődő héten tudjuk teljesíteni!