fbpx

Krémhoroszkóp OROSZLÁN – VII.23-VIII.22

Szeretnéd tudni, hogy mely növényi hatóanyag illik hozzád a horoszkópod alapján, kedves OROSZLÁN?

horoszkóp oroszlán
Krémhoroszkóp sorozatunkban az Oroszlánok kerülnek porondra.

A Krémhoroszkóp megmutatja az OROSZLÁN jellemző tulajdonságait is

Mottód: Mindent vagy semmit!

Hihetetlen, hogy mennyi belső erővel és kisugárzással rendelkezel. Már megjelenésed erős magabiztosságot sugall, bárkit képes vagy lenyűgözni elszántságoddal. Megteremted önmagad és az életkörülményeid. Mivel erős benned az érvényesülési szellem, nem okoz számodra problémát, hogy megállj a lábadon. Tisztában vagy vezetői képességeddel, azonban egy oroszlántól az igazságosság sem áll távol! Az oroszlánt nem a lehetőségek vonzzák, hanem a lehetőség találja meg, a legszerencsésebb jegy!

Diszharmonikus viszonyok között az oroszlán képtelen mértéket tartani, és túlzásokba eshet. Ez arroganciában, fölényeskedésben, nagyképűségben ölthet testet, továbbá féktelen kockázatvállalásokba sodorhatja magát.

Az Oroszlán uralkodó bolygója a NAP

Az oroszlán utál második lenni, számára az uralkodás az elsődleges cél. Azonban, ha megszerzi a hatalmat, nem él vissza vele, hiszen egyszerre jóságos és nagyvonalú.

Oroszlány kislánnyal
Ha érzi, hogy szeretik és hatalmát nem vonják kétségbe, jóságos és nagyvonalú, gondos és gyógyító.

Az oroszlánt a büszkesége hajtja. Alaptermészeted, hogy mindig felül kerekedj, és ehhez meg is van a megfelelő önbizalmad és kitartásod. Szívesen vállalkozol és folyamatosan a jelenben élsz, csak az a fontos számodra, amit épp csinálsz. Bizakodva indulsz neki a kihívásoknak, remek szervező vagy, mindig felelősséget vállalva a tetteidért. Az esetleges bukások után gyorsan regenerálódsz. Kitűnő a szépérzéked, valamint gyógyító, gondozó és pedagógus hajlammal is rendelkezel.

Hiúságod néha zavaró, a vakmerőség és a gyermeki játékosság egyszerre van nálad jelen. Az oroszlán hiúságának kecsegtet a hízelgés, de ha sérelem éri, azt igen rosszul viseli. Hamar felülkerekedik sértettségén, feltéve, ha a másik fél kér bocsánatot.

Egészségügyi problémákat okozhat neked: szív- és keringési panaszok, derék– és hátproblémák, hátfájás.

Eukaliptusz virág és ág
Az eukaliptusz virága olyan fennséges, mint egy oroszlán.

Milyen gyógynövények segítenek neked a Krémhoroszkóp alapján?

Gyógynövényeid: Eukaliptusz, Fagyöngy, Kamilla, Lestyán, Rozmaring

Kép forrása: fagyöngy-proaktívdirekt

UW Premium krémed: Sárkány gél, mely harmóniában van tüzes egyéniségeddel, lazítja a feszült izmokat.

Mire használd? Az UW Premium Sárkány gél az aktív életet kedvelő emberek számára készült. Az öt gyógynövény kivonat és két illóolaj valamint a mentol, kámfor és kapszaicin felszívódás után azonnal fejti ki hatását: fokozza az izmok vérkeringését, nyugtatja az izmokat. Egyaránt használható az izmok bemelegítésére, és az erősen igénybevett izmok regenerálására, miközben ápolja a bőrt. Használata után a kezelt izmok lazák, rugalmasak lesznek, míg a bőr sima és hidratált marad.

A Krémhoroszkóp szerint a Sárkány gél mellett ezt a két krémet is örömmel használhatja egy Oroszlán.

Ossza meg a véleményét

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Shopping Cart
Az oldal tetejére

Kellemes Ünnepeket!

Figyelem!

A 2019. december 17. és 2020. január 05. között leadott megrendeléseket csak a január 06-ával kezdődő héten tudjuk teljesíteni!