fbpx

Krémhoroszkóp MÉRLEG IX. 24. – X. 23.

Szeretnéd tudni, hogy mely növényi hatóanyagok illenek hozzád a horoszkópod alapján, kedves MÉRLEG?

Mérleg horoszkóp
A végtelenségig mérlegel, gondolkodik, hezitál. Igen, ő a Mérleg!

Mottód: A lényeg, hogy semmi se zavarja meg a nyugalmam!

Igazságra és harmóniára törekszel az életben. Akkor érzed jól magad a bőrödben, ha egyensúlyban vannak körülötted a dolgok, és erre törekszel emberi kapcsolataidban is. Az életedbe nem férnek bele a konfliktusok, ennek okán nem szereted a konfrontációt. Igyekszel elkerülni a komolyabb veszekedéseket, még akkor is, ha nem rólad van szó, hanem a környezetedben folyik a vita. Ekkor békebíróként állsz a vitás felek közé. Nagyon fontosak számodra az emberi kapcsolatok. Barátságos, nyugodt kisugárzásoddal könnyen elbűvölöd a környezeted. Nálad csak a középút létezik, irtózol a szélsőségektől. Veled öröm együtt dolgozni, előzékenységed és kedvességed a munkahelyeden is szimpatikussá tesz. Egy kissé hajlamos vagy a másoknak való túlzott megfelelésre, mivel úgy gondolod, így majd elkerülöd a nézeteltéréseket.

Nevető lányok
Nagyon fontosak számodra az emberi kapcsolatok, de nem szeretsz konfrontálódni.

A Mérleg jegyűek nem szeretik a vitákat

Nem egyszerű a MÉRLEG jegy élete, a legkisebb számára negatív történés kibillenti az egyensúlyából és a lelki nyugalmából. Ha olyan feladatot osztanak rád, amihez nincs kedved, illetve nem egyezik a nézeteiddel, könnyen kibújsz a feladat alól. Hajlamos vagy a problémákra úgy tekinteni, hogy azok majd maguktól megoldódnak, így nem sok energiát fektetsz a problémák megoldásába. Kívülről azt az érzetet keltheted másokban, hogy lusta vagy megoldani problémás helyzeteket, nem nézel a dolgok mélyére. Olyan szinten vagy hajlamos elkerülni a konfliktusokat, hogy inkább egy jól időzített mondattal elhagyod a terepet.

A MÉRLEG számára a legnagyobb belső konfliktust a döntések jelentik. Azonnal diszharmóniába kerülsz, ha több alternatíva közül kell választanod, inkább a kivárás, vagy a halogatás mellett teszed le a voksod. A kezdeményezés nem az erősséged, mivel úgy gondolod, az is konfliktushoz vezetne. Nem bírod a kötöttségeket, és azt sem, ha fegyelmezni próbálnak. Nem könnyű kihozni a sodrodból, vad kiabálás helyett a diplomáciába burkolózol.

A Mérleg számára fontosak az emberi kapcsolatok

Nagyon fontosak számodra a társas kapcsolatok, nem bírod a magányt és az egyedüllétet. A száműzöttség érzése jelenti számodra a legnagyobb félelmet. A számodra fontos embereknek alárendeled magad, a már említett konfliktus kerülés miatt. Szereted széppé varázsolni a környezeted, elegáns és impozáns dolgokkal körbevenni magad. Rendkívüli a szépérzéked, nem is kérdés, hogy a szépség kiemelt figyelmet kap az életedben. Megjelenésed igényes, mindig tudod, hogy mi áll jól rajtad! Vonzó, jó benyomást keltesz az emberekben. Kiemelt jelentőségűek számodra a visszacsatolások, ezzel együtt az elismerések, viszont túl sokat foglalkozol azzal, mit gondolnak rólad a körülötted lévők. Ha nem önmagadról van szó, képes az objektív mérlegelésre, és a kompromisszum megtalálására, ezért nagyon jó közvetítő vagy!

Elegáns nő kalapban
Szereted az eleganciát és tudod is, hogy mi az, ami jól áll neked.

Milyen gyógynövények segítenek a Mérleg számára a Krémhoroszkópod alapján?

A Mérleg uralkodó bolygója a Vénusz, az uralma alá tartozó gyógynövények segítenek egyensúlyt teremteni a szervezetében. A Mérleg a veséket, a mellékveséket és a gerinc lumbális részét uralja, ezért olyan gyógynövényekre van szüksége, amelyek támogatják ezeknek a testrészeknek a működését. Kialakulhatnak nála veseproblémák, húgyúti fertőzések, de hajlamos lehet a derékfájásra is. A Mérleg jegy szülötteinek kiemelten fontos a megfelelő folyadékmennyiség elfogyasztása, a vesék alapos áttisztítása miatt. Gyakori lehet náluk az étel-, vagy vegyszer allergia, ezért kialakulhatnak különféle haj- és bőrproblémák is, mint az ekcéma, pattanások, vagy a hajhullás.

Gyógynövényeid: aloe vera, levendula, cickafark, medveszőlő, szappanfű, palástfű, boróka

UW Premium készítményedUW Premium Aloe Vera krém, amely segíti bőröd egészségének fenntartását! DE válogathatsz más aloe vera tartalmú készítményeink közül is!

Ossza meg a véleményét

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Az oldal tetejére

Kellemes Ünnepeket!

Figyelem!

A 2019. december 17. és 2020. január 05. között leadott megrendeléseket csak a január 06-ával kezdődő héten tudjuk teljesíteni!