fbpx

Krémhoroszkóp – A Bika IV.20-V.21.

Általános jellemzők

Minden evilági javat és élvezetet hajszol a végsőkig. Ez a makacssága nem csak az áhított dolgok felé mutatkozik meg, amit már egyszer megszerzett, azt sem hajlandó elengedni többé.

Ebből fakadóan nem szereti a változásokat. Nagyon pozitív tulajdonsága, hogy a becsületesség mintaképe, nem tűri a hazugságot, és neki sem szokása hazudni.

Otthon és családszerető.

Életfelfogása

A bika jegy szülöttei általában nagyon természetközeliek. Ez nem csak abban nyilvánul meg, hogy szereti az állatokat, de óvja és védi is a környezetét. Gondoskodó természetű.

Nem pazarolja az erőforrásokat.

Emellett szereti a szép dolgokat, a kényelmet, hiszen lételeme a birtoklási vágy.

Talizmánjai

Achát, smaragd, karneol, topáz, ólom, gránit

Milyen betegségekre hajlamos a bika?

Veszélyeztetett területei a nyak, torok, vese és pajzsmirigy.

Gyakran van nyakmerevsége, izom vagy ízületi fájdalma.

Hajlamos az elhízásra, cukorbetegségre, magas vérnyomásra. Ezeket meg lehetne előzni némi mozgással, a bika ezen a téren hajlamos a lustálkodásra. Ezt azonban ajánlatos mindenképpen leküzdenie, hiszen némi fáradozással sok betegségtől óvja meg magát.

Milyen gyógynövények és hatóanyagok tudnak segíteni?

A fekete nadálytő régóta ismert és közismert ellenszere mindenféle fájdalomnak. Legyen szó sportsérülésről, csonttörésről vagy ízületi fájdalomról.

A mentol és a kámfor azonnali segítséget nyújtanak fáradt testrészeinknek. Fájdalomcsillapító hatásukat megtapasztalhatod például az UW prémium Jégzselé használatával.

Ahogy olvashattad, a mozgás elengedhetetlen a bikáknak.

Ehhez nyújt segítséget több olyan hatóanyag, mely elősegíti az izmok előkészítését. Ezzel megelőzhetjük a megerőltetésből származó esetleges sportsérüléseket.

Ehhez ajánlom figyelmedbe az UW Premium Sárkány gélt, mely elősegíti a bemelegítést.

Neked ajánlott termékek

Ossza meg a véleményét

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Shopping Cart
Az oldal tetejére

Kellemes Ünnepeket!

Figyelem!

A 2019. december 17. és 2020. január 05. között leadott megrendeléseket csak a január 06-ával kezdődő héten tudjuk teljesíteni!