fbpx

Bársonyos, ápolt kezek télen is

A Krémmester tudja, mit kell tenned érte!

Bekented a kezed kézápolóval, azonban még mindig úgy érzed, nem elég bársonyosak a kezeid? Továbbra is vörös és száraz a hidegtől?
Télen, főleg a hűvös és szeles időben, mindenki küzd a száraz, kirepedezett kézfejekkel. A vöröses, kiszáradt kéz nem csak esztétikailag zavaró, hanem sajnos fájdalmas is tud lenni.
Többé nem kell ennek így lennie, a Krémmester elárulja, hogyan maradhatnak kezeid simogatóan selymesen puhák, még a legnagyobb zimankóban is, mindössze 5 dologra kell odafigyelned!

Kézápolás télen

A téli időjárás extrém módon terheli a kézbőrt, azonban egy kis odafigyeléssel elkerülhető a kezek csúnya kiszáradása

1. A téli kézápolás első és legfontosabb szabálya: semmiképp se mozdulj ki a lakásból kesztyű nélkül!

Bársonyos, ápolt kezek télen is

A kesztyű a legalapvetőbb téli trükkök egyike. Nem csak a hidegtől óvja meg kezeidet, hanem a szél okozta irritációtól is. Nincs mese, elő a kesztyűkkel, kötelezően ott kell lennie a top kiegészítőid közt!

Kesztyűvel megvédheted kezeid az időjárás viszontagságos körülményeitől

2. Kézmosás után alapos szárítás!

Nem igényel komolyabb magyarázatot – hogy ha vizes marad a bőröd, akkor a téli hidegben sokkal könnyebben válik kirepedezetté, érdessé és szárazzá.

3. STOP a forró víznek!

Úgy érzed kezeid annyira átfagytak, hogy csak egy forró vizes kézmosás hozhat enyhülést? Ettől sajnos meg kell, hogy óvjunk, helyette válaszd a kellemesen meleg, langyos kézmosást. Hidd el, ez a módszer is új életerővel tölti fel hidegtől dermedt kacsóidat!

Téli kézápolás kézmosás

A forró vizes kézmosás a lehető legrosszabb ötlet, amit télen elkövethetsz, bőrödet sokkal hamarabb kiteszed a kiszáradás veszélyének

4. Felejtsd el a kézfertőtlenítőt!

Habár a kézfertőtlenítő nagyon hasznos egy női táskában, télen sajnos le kell mondanod a használatáról! A benne található hatóanyagok extrém módon száríthatják ki kezeidet a hidegben!

5. Ne spórolj a hidratálással!

A bársonyos kéz alapvető feltétele az alapos hidratálás, főleg a téli hónapokban! Válassz mélyhidratáló kézkrémet, ami gazdagon táplálja, regenerálja és hidratálja a kiszáradt kézfejeket!

Naponta többször használj hidratáló kézkrémet, hogy mindig kéznél legyen, érdemes egyet a táskádban tartanod.

Ha megfogadod ezt a néhány apróságot, már semmi nem állhat útjába a pihe-puha, bársonyos kezeknek!

Ha pedig egy igazán hatásos, gazdagon hidratáló kézápolót keresel, nézz szét a Krémmester kínálatában, kézápolóink garantáltan megóvják kezeidet a legkeményebb téli hónapokban!

Ossza meg a véleményét

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Shopping Cart
Az oldal tetejére

Kellemes Ünnepeket!

Figyelem!

A 2019. december 17. és 2020. január 05. között leadott megrendeléseket csak a január 06-ával kezdődő héten tudjuk teljesíteni!