fbpx

Termékek a tökéletes tisztaságért

Testápolás

Tökéletesen hidratált, bársonyos tapintású, és ragyogó bőrre vágysz? Úgy gondolod, hogy a vonzó bőr elengedhetetlen egy nő számára? Bőröd egyre kevésbé áll ellent a káros környezeti hatásoknak? Próbáld ki alapvető tisztálkodási termékeinket, melyek a mindennapi bőrápolás nélkülözhetetlen kellékei! A készítményeinkben található hatóanyagok bőröd maximális védelmét szolgálják, hogy csodásan érezd magad a bőrödben minden nap! Hidratáló-ápoló készítmények – a megérdemelt mindennapi törődés, csak Neked a Krémmestertől!

Tisztálkodás

MINDEN UW PREMIUM BŐRÁPOLÓ TERMÉK MEGFELEL A JELENLEGI EU ELŐÍRÁSOKNAK ÉS REGISZTRÁLVA VAN A CPNP (COSMETIC PRODUCTS NOTIFICATION PORTAL) PORTÁLON.

Az UW Premium/UW Classic kozmetikumok nem tekinthetőek gyógyhatású készítményeknek és nem alkalmasak betegségek kezelésére, azok megelőzésére. Használatuk nem helyettesíti a gyógykezelést, illetve a szakszerű orvosi ellátást. A weboldalon feltüntetett információk nem a C&C Laboratory Kft. kutatásain alapulnak, hanem az egyes kozmetikumokban felhasznált összetevőkről a szakirodalomban elérhető, általánosan elfogadott tudományos megállapítások, mérési eredmények illetve egészségre vonatkozó állítások, az eddigi vásárlóink tapasztalatai vagy az alapanyagokat beszállító partnereinktől kapott információk. A honlapon található információk tájékoztató és ismeretterjesztő jellegűek nem az OÉTI, illetve az Országos Gyógyszerészeti Intézet (OGYI) szakvéleményei. Betegséggel kapcsolatban kérje orvosa vagy gyógyszerésze szakvéleményét!

 

Scroll to Top

Kellemes Ünnepeket!

Figyelem!

A 2019. december 17. és 2020. január 05. között leadott megrendeléseket csak a január 06-ával kezdődő héten tudjuk teljesíteni!