fbpx

Termékek a tökéletes tisztaságért

Testápolás

Tökéletesen hidratált, bársonyos tapintású, és ragyogó bőrre vágysz? Úgy gondolod, hogy a vonzó bőr elengedhetetlen egy nő számára? Bőröd egyre kevésbé áll ellent a káros környezeti hatásoknak? Próbáld ki alapvető tisztálkodási termékeinket, melyek a mindennapi bőrápolás nélkülözhetetlen kellékei! A készítményeinkben található hatóanyagok bőröd maximális védelmét szolgálják, hogy csodásan érezd magad a bőrödben minden nap! Hidratáló-ápoló készítmények – a megérdemelt mindennapi törődés, csak Neked a Krémmestertől!

Tisztálkodás

Fontos 

figyelmeztetéstermékeinkkel kapcsolatban.

MINDEN UW PREMIUM BŐRÁPOLÓ TERMÉK MEGFELEL A JELENLEGI EU ELŐÍRÁSOKNAK ÉS REGISZTRÁLVA VAN A CPNP (COSMETIC PRODUCTS NOTIFICATION PORTAL) PORTÁLON.

Az UW Premium/UW Classic kozmetikumok nem tekinthetőek gyógyhatású készítményeknek és nem alkalmasak betegségek kezelésére, azok megelőzésére. Használatuk nem helyettesíti a gyógykezelést, illetve a szakszerű orvosi ellátást. A weboldalon feltüntetett információk nem a C&C Laboratory Kft. kutatásain alapulnak, hanem az egyes kozmetikumokban felhasznált összetevőkről a szakirodalomban elérhető, általánosan elfogadott tudományos megállapítások, mérési eredmények illetve egészségre vonatkozó állítások, az eddigi vásárlóink tapasztalatai vagy az alapanyagokat beszállító partnereinktől kapott információk. A honlapon található információk tájékoztató és ismeretterjesztő jellegűek nem az OÉTI, illetve az Országos Gyógyszerészeti Intézet (OGYI) szakvéleményei. Betegséggel kapcsolatban kérje orvosa vagy gyógyszerésze szakvéleményét!

 

Shopping Cart
Az oldal tetejére

Kellemes Ünnepeket!

Figyelem!

A 2019. december 17. és 2020. január 05. között leadott megrendeléseket csak a január 06-ával kezdődő héten tudjuk teljesíteni!