Fedezd fel

Többet kevesebbért

Állítsd össze te magad a saját csomagodat! Hiszen te tudod, mi a legszükségesebb a családtagjaid számára! Mi pedig megajándékozunk egy 15%-ra jogosító kuponkóddal.
-15%

Állandó akciók

Hogy mindig legyen egy még jobb ajánlatunk neked, amikor magadnak vagy kedveseidnek vásárolnál!
-10%

Ajándék csomagok

Az szépség és az egészség soha nem megy ki a divatból. A Krémmester krémek mindkettőhöz hozzásegítenek!
- 20%

Egyetlen feltétel, hogy a csomagod kedvezményes ára is haladja meg az 5.000 Ft-ot! Ebben az esetben a szállítási költséget is megspóroltad! 

Figyeld állandó akcióinkat, melyek folyamatosan más-más termékeket érintenek, és a kedvezmény mértéke 10%! Ajánlatokért görgess le!

Hogy ne kelljen törnöd a fejed, mi összeállítottuk neked: apának, anyának, nagyinak vagy akár a barátnak, barátnőnek. Ajánlatokért görgess le!

Limitált számú ajándékcsomagok

Kattints a képre a részletekért!

Bevezető áron

Kattints a képre a részletekért!

UW Premium Frissítő masszázsolaj

UW Premium Relaxáló masszázsolaj

UW Premium Cellulit masszázsolaj

UW Premium masszázskrém

Kényeztetés anyának
Jó erőnlét apának
Gondoskodás nagyinak
Támogatás papának

Ajándékcsomagok barátoknak -20%

Kattints a képre a részletekért!

Fitness csomag csajoknak
Ízületi csomag regenerációhoz
Sportcsomag pasiknak

Akciós termékeink -10%

Legutóbbi blogbejegyzéseink

Fontos 

figyelmeztetéstermékeinkkel kapcsolatban.

MINDEN UW PREMIUM BŐRÁPOLÓ TERMÉK MEGFELEL A JELENLEGI EU ELŐÍRÁSOKNAK ÉS REGISZTRÁLVA VAN A CPNP (COSMETIC PRODUCTS NOTIFICATION PORTAL) PORTÁLON.

Az UW Premium/UW Classic kozmetikumok nem tekinthetőek gyógyhatású készítményeknek és nem alkalmasak betegségek kezelésére, azok megelőzésére. Használatuk nem helyettesíti a gyógykezelést, illetve a szakszerű orvosi ellátást. A weboldalon feltüntetett információk nem a C&C Laboratory Kft. kutatásain alapulnak, hanem az egyes kozmetikumokban felhasznált összetevőkről a szakirodalomban elérhető, általánosan elfogadott tudományos megállapítások, mérési eredmények illetve egészségre vonatkozó állítások, az eddigi vásárlóink tapasztalatai vagy az alapanyagokat beszállító partnereinktől kapott információk. A honlapon található információk tájékoztató és ismeretterjesztő jellegűek nem az OÉTI, illetve az Országos Gyógyszerészeti Intézet (OGYI) szakvéleményei. Betegséggel kapcsolatban kérje orvosa vagy gyógyszerésze szakvéleményét!

 

Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.
Scroll to Top

Kellemes Ünnepeket!

Figyelem!

A 2019. december 17. és 2020. január 05. között leadott megrendeléseket csak a január 06-ával kezdődő héten tudjuk teljesíteni!