Fedezd fel

Többet kevesebbért

Állítsd össze te magad a saját csomagodat! Hiszen te tudod, mi a legszükségesebb a családtagjaid számára! Mi pedig megajándékozunk egy 15%-ra jogosító kuponkóddal.
-15%

Állandó akciók

Hogy mindig legyen egy még jobb ajánlatunk neked, amikor magadnak vagy kedveseidnek vásárolnál!
-10%

Ajándék csomagok

Az szépség és az egészség soha nem megy ki a divatból. A Krémmester krémek mindkettőhöz hozzásegítenek!
- 20%

Egyetlen feltétel, hogy a csomagod kedvezményes ára is haladja meg az 5.000 Ft-ot! Ebben az esetben a szállítási költséget is megspóroltad! 

Figyeld állandó akcióinkat, melyek folyamatosan más-más termékeket érintenek, és a kedvezmény mértéke 10%! Ajánlatokért görgess le!

Hogy ne kelljen törnöd a fejed, mi összeállítottuk neked: apának, anyának, nagyinak vagy akár a barátnak, barátnőnek. Ajánlatokért görgess le!

Limitált számú ajándékcsomagok

Kattints a képre a részletekért!

Bevezető áron

Kattints a képre a részletekért!

UW Premium Frissítő masszázsolaj

UW Premium Relaxáló masszázsolaj

UW Premium Cellulit masszázsolaj

UW Premium masszázskrém

Kényeztetés anyának
Jó erőnlét apának
Gondoskodás nagyinak
Támogatás papának

Ajándékcsomagok barátoknak -20%

Kattints a képre a részletekért!

Fitness csomag csajoknak
Ízületi csomag regenerációhoz
Sportcsomag pasiknak

Akciós termékeink -10%

Legutóbbi blogbejegyzéseink

Fontos 

figyelmeztetéstermékeinkkel kapcsolatban.

MINDEN UW PREMIUM BŐRÁPOLÓ TERMÉK MEGFELEL A JELENLEGI EU ELŐÍRÁSOKNAK ÉS REGISZTRÁLVA VAN A CPNP (COSMETIC PRODUCTS NOTIFICATION PORTAL) PORTÁLON.

Az UW Premium/UW Classic kozmetikumok nem tekinthetőek gyógyhatású készítményeknek és nem alkalmasak betegségek kezelésére, azok megelőzésére. Használatuk nem helyettesíti a gyógykezelést, illetve a szakszerű orvosi ellátást. A weboldalon feltüntetett információk nem a C&C Laboratory Kft. kutatásain alapulnak, hanem az egyes kozmetikumokban felhasznált összetevőkről a szakirodalomban elérhető, általánosan elfogadott tudományos megállapítások, mérési eredmények illetve egészségre vonatkozó állítások, az eddigi vásárlóink tapasztalatai vagy az alapanyagokat beszállító partnereinktől kapott információk. A honlapon található információk tájékoztató és ismeretterjesztő jellegűek nem az OÉTI, illetve az Országos Gyógyszerészeti Intézet (OGYI) szakvéleményei. Betegséggel kapcsolatban kérje orvosa vagy gyógyszerésze szakvéleményét!

 

Scroll to Top

FIGYELEM!

Technikai okok miatt a rendelésedet csak 2020. 03.02. (ma) délután 13 órától tudod leadni!

Megértésedet és türelmedet köszönjük!

Kellemes Ünnepeket!

Figyelem!

A 2019. december 17. és 2020. január 05. között leadott megrendeléseket csak a január 06-ával kezdődő héten tudjuk teljesíteni!